TAK, WYRAŻAM ZGODĘ
Ostatnia aktualizacja strony: 19.04.2024r.

14.07.2011
TelePolska wprowadza Kodeks Dobrych Praktyk

Celem powstania Kodeksu jest określenie jasnych, precyzyjnych standardów obsługi klienta i sprzedaży usług telekomunikacyjnych, do których to reguł powinni stosować się pracownicy oraz przedstawiciele handlowi, działający w imieniu TelePolska Sp. z o.o.

Wprowadzenie przez nas „Kodeksu Dobrych Praktyk” nie jest konsekwencją przystąpienia TelePolski do inicjatywy ONZ, ale kolejnym krokiem w rozwoju naszej spółki, który planowaliśmy już od dawna, twierdzi Joanna Woźna Specjalista ds. Trade Marketingu w spółce TelePolska Sp. z o.o.

Filozofią spółki jest prowadzenie działalności gospodarczej nastawionej na zysk, jednak z poszanowaniem wszystkich interesariuszy rynku, oraz w harmonii ze środowiskiem zewnętrznym. Tworząc i respektując zapisy kodeksu, mamy nadzieję, że będą one nie tylko wytyczały standardy postępowania pracowników TelePolska Sp. z o.o., ale przełożą się na jeszcze większe zadowolenie naszych klientów i  staną się wyróżnikiem spółki na tle konkurencji, zakończyła Joanna Woźna.

Pliki do pobrania:
docInformacja Prasowa 2011-07-14 TelePolska wprowadza Kodeks Dobrych PraktykDOC (100 KB)
txtInformacja prasowa_TelePolska wprowadza Kodeks Dobrych PraktykTXT (2.57 KB)

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszej ofercie, podaj swój adres e-mail

Billing on-line

Przeglądaj bieżący billing rozmów i kontroluj swoje wydatki

Biuro Obsługi Klienta

tel. +48 (22) 397 33 33