TAK, WYRAŻAM ZGODĘ
Ostatnia aktualizacja strony: 24.04.2024r.

25.06.2014
Dzień Dziecka w Radomiu

W sobotę, 31 maja, odbyła się kolejna już edycja festynu z okazji Dnia Dziecka, zorganizowanego przez Stowarzyszenie Centrum Młodzieży Arka w Radomiu. Tradycyjnie tego dnia TelePolska Sp. z o.o. – partner Arki w Akcji Dożywiania Dzieci - zorganizował loterię fantową, w której główną nagrodą był rower górski.

Impreza „Arki” co roku cieszy się ogromną popularnością wśród lokalnej społeczności, a zwłaszcza wśród dzieci. Nic dziwnego – tego dnia czekała na nich masa atrakcji : koncerty młodych wykonawców z „Arki”, pokaz pierwszej pomocy, zjazd na „tyrolce”, ogromne szachy, malowanie twarzy i przede wszystkim, ciesząca się ogromna popularnością – loteria fantowa sponsorowana przez firmę TelePolska. Całkowity dochód z loterii w wysokości blisko 670 złotych zasilił konto Akcji Dożywiania Dzieci prowadzonej przez SCM „Arka” w Radomiu.

W trakcie finału rozlosowanych zostało 20 nagród w tym tą najbardziej oczekiwaną – rower górski. W tym roku zwycięzcą okazał się… zeszłoroczny laureat Daniel Kozioł. Tym samym wzbogacił się o kolejny rower i już zapowiedział swój udział w kolejnej edycji zabawy.

Pliki do pobrania:
docInformacja prasowa_Dzień Dziecka w Radomiu_2014-06-03DOC (114 KB)
txtInformacja prasowa_Dzień Dziecka w Radomiu_2014-06-03TXT (1.28 KB)

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszej ofercie, podaj swój adres e-mail

Billing on-line

Przeglądaj bieżący billing rozmów i kontroluj swoje wydatki

Biuro Obsługi Klienta

tel. +48 (22) 397 33 33